Prodaja kart

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vstopnice lahko kupite v času delovnih ur na sedežu Turistično informativnega centra (Tržaška cesta 9), vsak delovnik med 8. in 18. uro ter soboto med 8. in 14. uro. Na voljo pa so tudi na blagajni v kinu Vrhnika (Cankarjev dom Vrhnika, Tržaška cesta 25) pol ure pred začetkom filma, ter na spletnem središču MOJEKARTE.si (iskalno geslo: Zavod Ivana Cankarja). V času letnega kina pa so vstopnice na voljo pol ure pred začetkom filma na licu predvajanja (ponavadi na bazenu, na Vrhniki).

Rezervirane vstopnice je potrebno prevzeti vsaj 15 minut pred začetkom filma na blagajni v CD Vrhnika (Kino Vrhnika). Na blagajni v kinu je možno samo gotovinsko plačilo, kartično pa poslujemo v TIC Vrhnika (nakup v predprodaji).

Cena kino vstopnice znaša 4.00 €, razen v času akcijskih ponudb. Cena 3D vstopnice znaša 5.00 €. Cena 3D polarizacijskih očal znaša 2.00 € (trajna last kupca).

FILMSKO DOPOLDNE
Cena vstopnice: 4.00 €, nakup možen v predprodaji ali pol ure pred pričetkom filma.

KINO BONI
Na voljo tudi darilni kuponi, ki so unovčljivi za kino vstopnico v TIC Vrhnika, ali pol ure pred predvajanjem v Cankarjevem domu (Kino Vrhnika).

Zavod Ivana Cankarja stavba

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Copyright © 2013 | Design in implementacija: Žiga N. | Urejanje in postavitev vsebine: Žiga N. | info@kino-vrhnika.si
Imate vprašanje?Izpolnite vsa polja Pošlji

Hvala! Sporočilo uspešno poslano. Odgovor lahko pričakujete v kratkem.