ŠIŠKA DELUXE – Pogovor z ustvarjalci

Napisal Kino Vrhnika on . Objavljeno v Novice

Cenex2V soboto 7.11. smo si na Vrhniki lahko ogledali komičen slovenski film Šiška Deluxe, ki je nastal izpod peresa znanega slovenskega režiserja Jana Cvitkoviča. Številčen obisk nas je prijetno presenetil, saj so bili zasedeni skoraj vsi sedeži v dvorani, kar nam je vlilo pogum za pogostejše umestitve slovenskega kinotečnega programa v našo programsko shemo. Obisk je bil velik verjetno tudi zaradi tega, ker so se nam po predvajanju pridružili igralci in režiser filma.

Pogovor je povezoval gospod Damjan Debevec, ki je poleg ustvarjalcev filma poskrbel za dobro vzdušje v polni kinodvorani. Ustvarjalci so najprej povedali nekaj zanimivosti o zakulisju snemanja, ideji za tematiko filma, ter o odnosih med igralci. Nato pa se je pogovor nadaljeval z razčlenitvijo posameznega lika v filmu, ter se zaključil z načrti za prihodnost, ter ambicijami o nagradah na raznih filmskih festivalih. Po pogovoru na odru je sledilo sproščeno druženje z ustvarjalci, slikanje in globji pogovori o samem filmu.

V prihodnje bomo poskušali izvesti čim več podobnih druženj z ustvarjalci filmov, saj se zavedamo, da s tem poskrbimo za dodano vrednost pri ogledu posameznega filma. Zahvala za uspešen večer gre ekipi filma Šiška Deluxe, distribuciji Cenex, zabavnemu povezovalcu Damjanu Debevcu, ter vsem prisotnim obiskovalcem. Hvala!

Spodaj si lahko ogledate nekaj foto utrinkov.

Avtor: Žiga Novak
Foto: ŽN & Cenex

 

Kino Vrhnika

Sledi dogajanju v kinu tudi na Facebooku

Copyright © 2013 | Design in implementacija: Žiga N. | Urejanje in postavitev vsebine: Žiga N. | info@kino-vrhnika.si
Imate vprašanje?Izpolnite vsa polja Pošlji

Hvala! Sporočilo uspešno poslano. Odgovor lahko pričakujete v kratkem.