NOVOSTI V DECEMBRU

Napisal Kino Vrhnika on . Objavljeno v Novice

3D, USPEŠNICE, ART FILMI, …

samsung3d-620pxV mesecu decembru smo v Kinu Vrhnika za Vas pripravili posebno novost, katero smo napovedovali že dalj časa. Govora je seveda o možnosti prikaza 3D filmov in risank, kar bo omogočilo bolj pristen  in zanimiv ogled izbranih filmov. Za ta namen smo pridobili novo projekcijsko platno srebrne barve, ki je nuja pri prikazovanju 3D vsebin. Ogled pa bo možen zgolj s posebnimi polarizacijskimi 3D očali, ki bodo na voljo v odrasli in otroški velikosti. V decembru si boste v 3D lahko ogledali spektakel Vojna zvezd: Sila se prebuja, animirano sinhonizirano pustolovsko dogodivščino Mali princ, pustolovski Everest, ter disneyevo sinhronizirano mojstrovino Dobri dinozaver.

Kakovostna polarizacijska očala so na voljo na blagajni TIC Vrhnika, ali pred vsako 3D predstavo na blagajni Cankarjevega doma na Vrhniki. Cena je 2, 00 €, očala ostanejo v vaši lasti.

Poleg 3D filmov pa smo v spored umestili tudi  ostale uspešnice kot so akcijski Spectre 007 (Daniel Craig, M. Belucci), vznemerljiv Most vohunov (Spilberg, Tom Hanks), akcijski Sicario, spektakel Vojna zvezd, sinhronizirane uspešnice Mali princ, Dobri dinozaver in Snoopy in Charlie Brown: Film o Arašidkih.

3d oačala

Polarizacijska 3D očala – otroška ali odrasla

Poleg t.i. komercialnih filmov pa bo na izbiro zvrhan koš art filmov, kateri so že stalnica našega kina, ki stremi k čimvečjem prikazovanju kakovostnega programa, ki nosi globljo vsebino. Videli bomo filme za naše najmlajše in malo starejše, skandinavskih, francoskih, balkanskih in domačih režiserjev. Popoln seznam s podrobnimi opisi, ter video napovedniki, pa je na voljo na naši spletni strani kino-vrhnika.si, ter na naši facebook strani.

Mesečni spored (pdf): TUKAJ
Mesečni spored na spletni strani: TUKAJ

Za Kino Vrhnika:
Žiga Novak

Kino Vrhnika

Sledi dogajanju v kinu tudi na Facebooku

Copyright © 2013 | Design in implementacija: Žiga N. | Urejanje in postavitev vsebine: Žiga N. | info@kino-vrhnika.si
Imate vprašanje?Izpolnite vsa polja Pošlji

Hvala! Sporočilo uspešno poslano. Odgovor lahko pričakujete v kratkem.