NAGRADNI KINO KVIZ

Dobrodošli na kvizu Filmokviz marec. Gre za marčevski NAGRADNI kviz, ki Vam lahko ob popolnoma pravilnih odgovorih prinese brezplačno kino vstopnico. Na koncu kviza Vas prosimo, da dopišete Vaše ime in email, preko katerega vas bomo obvestili o morebitni nagradi.

Upoštevali bomo samo rezultate kviza, ki bodo dokončani v roku 120 sekund. Tokrat bodo nagrajenci izžrebani izmed vseh pravilno odgovorjenih rezultatov. 

Imamo nagrajence marčevskega nagradnega kviza:

Petra Š*****c | petra.s*****c@gmail.com
Ana Gr** | anch***22@gmail.com
Anže | anza_*1@hotmail.com
Marko P***k | Marko.p***k@gmail.com
Maruša T. | marusa.****an@kabel***.net

Vsakemu pripada 1x brezplačna kino vstopnica do konca maja. Prevzem s kodo, ki vam je bila poslana na dani e-mail na TIC ali na blagajni CD.

ČESTITAMO! 

Hvala, ker sodelujete :)

Vaš Kino Vrhnika
logo_kino_vrhnika

 

 

Arhiv kvizov:

1. Nagradni kviz: Filmoljub (od 5. 1. d0 2. 2.) - kmalu
2. Nagradni kviz: Filmokviz (od 5. 2-28. 2) - kmalu
3. Nagradni kviz: Filmokviz marec - poteka do 1. 4. 
4. Nagradni kviz: Filmokviz - mesec majV petek 4. 3. je na sporedu komedija (NE)PROFESIONALEC ob 20.00 uri v katerem igra Sacha Cohen. Kako je bilo ime njegovemu liku iz začetkov njegovega ustvarjanja (glej sliko).
Mountain View

V mesecu marcu se bosta v kinu Vrhnika srečala dva akcijska junaka, ki ju do sedaj še nismo videli skupaj. To sta Batman in Superman. Kateri igralec igra Batmana v tem filmu?
Igre lakote je sklop filmov posnetih po romanih Suzanne Collins. Kako je ime glavni junakinji, ki jo v filmih igra Jennifer Lawrence?
V mesecu marcu smo predstavili novost v obliki KINO DARILNI BON, ki ga lahko podarite vašim najbližjim v prihajajočih dneh, ko ne bo manjkalo priložnosti (materinski dan, dan žena, dan mučenikov, ...), KJE lahko kupite darilni bon?
Mountain View

Nekaj prizorov nadvse uspešne serije Igre prestolov so snemali pri naši ''sosedi'' Hrvaški. Katero obmorsko mesto je to?
Mountain View

S katero živaljo se bori z oskarjem nagrajeni igralec Leonardo di Caprio v filmu Povratnik?
Mountain View

V nedeljo 27. 3. ob 19.00 predvajamo film Trumbo, kjer blesti Bryan Cranston. Kako se imenuje serija, ki ga je popeljala med zvezde?
Mountain View

Kako se imenujejo simpatična rumena bitja, ki so nastopala v enem izmed najbolj gledanih risanih filmov v letu 2015?
Iz kje izvira žival panda, katera je tudi glavni lik priljubljene risanke KUNG FU PANDA 3, ki jo v mesecu marcu prikazujemo kar 4x?
Mountain View

Ena od bolj pričakovanih animiranih filmov v letošnjem letu je novost izpod pisal DISNEYEVIH ustvarjalcev z naslovom ZOOTROPOLIS, ki jo v našem kinu predvajamo 12., 13., in 27. 3. marca. Kateri 2 živali sta v glavni vlogi?
Mountain View


Za ogled vaših rezultatov klikni ODDAJ. Prosimo, da pravilno vnesete zahtevane podatke, saj Vam bomo na vpisani email poslali sporočilo v kolikor boste izžrebani.Vaše ime


Email 


Copyright © 2013 | Design in implementacija: Žiga N. | Urejanje in postavitev vsebine: Žiga N. | info@kino-vrhnika.si
Imate vprašanje?Izpolnite vsa polja Pošlji

Hvala! Sporočilo uspešno poslano. Odgovor lahko pričakujete v kratkem.