Nasvidenje septembra 2015

Napisal Kino Vrhnika on . Objavljeno v april2015, Novice

Znana je odločitev o ponovni obuditvi vašega kina. Zaradi postopka končanja vseh faz obnovitvenih del, tehničnih pregledov in pridobitju uporabnega dovoljenja se bo program kina na Vrhniki začel v novi sezoni, letos v mesecu septembru.

Citat iz občinskega spletnega portala vrhnika.si;

Občina je sicer sprava želela, da bi v Cankarjevem domu, ki ga trenutno obnavljajo, potekala slavnostna akademija ob občinskem prazniku, a so se glede na obsežnost del odločili, da bodo prireditev izvedli na drugi lokaciji - v telovadnici Cankarjeve šole. Bo pa kulturni hram zagotovo nared do konca junija, torej do pogodbenega roka, nam je pojasnil vrhniški podžupan Janko Skodlar. »Želeli smo si do občinskegapraznika narediti čim večji delež del, potrebnih za obnovo Cankarjevega doma, vendar je bilo del vseeno preveč za tako kratek čas. Menimo, da je bolje, da gradnjo pripeljemo do konca in ne hitimo, saj mora biti objekt pred odprtjem tudi tehnično pregledan in predan v uporabo.« Vrhniški podžupan nam je tudi pojasnil, kjer so trenutno z deli: »Dela so v zaključni fazi. Vložili smo tudi že vlogo za uporabno dovoljenje in računamo, da bomo v drugem tednu maja opravili tudi tehnični pregled. Potem sledi odprava napak, v kolikor se te odkrijejo. Računamo, da bo investicija zaključena do roka, torej do konca junija.«

Kot smo že pisali nam bo prenova prinesla bolj funkcionalno okolje, kjer boste po tehnični prenovi kina v zaključku prejšnega leta ponovno na svoj račun prišli obiskovalci. Med časom mirovanja se v ostalih kinematografih vrti kar nekaj filmskih uspešnic, ki bodo svojo pot zagotovo našle tudi ob ponovi uspostavitvi delovanja kina v mesecu septembru. Nadejamo pa se tudi tehnične spremembe preko nadgradnje platna in dopolnitvi projekcijske možnosti s 3D tehnologijo, ki bo pričarala lebdenje filmskih junakov pred vašinimi očmi, kot da bi bili z vami prisotni v dvorani.

kino vrhnika 3dZ novo sezono prihaja v kino Vrhnka tudi 3D tehnika prikazovanja filmov

Kot lani se nam najverjetne pred začetkom sezone obeta kakšna filmska poslastica pod zvezdnim nebom, bolj natančno pa bomo vedili po uskaditvi programa v prihodnjih tednih. V kolikor želite biti na tekočem z dogajanjem se lahko prijavite na prejemanje e-novic, na vstopni strani spletne strani: www.kino-vrhnika.si

Hvala ker ste z nami,

ŽIGA NOVAK

Kino Vrhnika

Sledi dogajanju v kinu tudi na Facebooku

 • review rating 5  Nice sound, cozy seats, cheap tickets, homey atmosphere.

  thumb samoza fejsbuk
  2/17/2019
 • review rating 5  Calm & clean worth the drive from Ljubljana to Vrhnika

  thumb Gregor Zupan
  2/11/2019
 • review rating 5  Ful je blo dobr

  thumb Jost Beden
  11/29/2018
 • review rating 5  I do not go to the cinema very often. The main reason for that is all the bright and shine of modern multiplexes where nothing classy remains. I was used to going and watching every action or SF movie as a kid, and I remember that theaters in my birthplace were more than just halls with projectors and seats - they were like temples, where many people used to come and not only entertain themselves but also be a part of an event. Being also a classic theater, this movie theater combines the best of classic theater and modern architecture and equipment, and while sound could be handled better, offers an incredible feeling of an old-style theater. No popcorn and sweet drinks, no garbage, even the audience (including kids) behaves more respectful during shows. I enjoyed even not so good movies just because of that classic feeling of being in a "theater". You can take your girl to a romantic movie like in old times. Highly recommended!

  thumb Davor Pleskina
  9/11/2018
 • review rating 4  Cheap and decent quallity

  thumb Guru VII
  6/21/2018
 • review rating 5  Kino z dušo in pester izbor prireditev

  thumb Mojca Mikolič
  6/12/2018
 • review rating 5  Smalltown cinema, decent seats

  thumb Samir Subašić
  4/25/2018
 • review rating 5  Poceni vstopnice..udobni sedeži..primerno tudi za otroke..meni je zelo všeč,ker imajo primerne ure animiranih filmih za otroke.

  thumb Katja Decman
  4/09/2018
 • review rating 5  Prijeten, udoben.

  thumb Damjan štembergar
  2/16/2018
 • review rating 5  Super je, nobene gneče, pogrešam edino kakšne prigrizke ☺

  thumb Tjaša Kralj
  2/09/2018

Copyright © 2013 | Design in implementacija: Žiga N. | Urejanje in postavitev vsebine: Žiga N. | info@kino-vrhnika.si
Imate vprašanje?Izpolnite vsa polja Pošlji

Hvala! Sporočilo uspešno poslano. Odgovor lahko pričakujete v kratkem.